GenelGündem

REVİZYONİZMİ İDEOLOJİK MÜCADELEYLE MAHKUM ET !!!

Yaşasın Proleter Ekim Devrimi…

İkinci Enternasyonal revizyonizmin Avrupa’da sınıf mücadelelerine ihanet ederek devrimin karşısına geçmesi, ve batının devrim coğrafyası olma özelliğini bu süreçte yitirmesiyle birlikte, devrimin; emperyalizmin zayıf halkalarında gelişmesine olanaklar hazırlıyordu ve devrimci muhalefet ezilen bağımlı dünyada hızla gelişiyordu.

Bu gelişme birinci ve ikinci paylaşım savaşlarıyla birlikte bir çok ülkede devrimin zaferine dönüşerek hayat buluyor, ve karşı devrimci cephede büyük gedikler açıyordu.

Bunun farkında olan kapitalist-emperyalist sistem, ezilen bağımlı dünya devrimlerini bürokrat burjuva revizyonist kuşatmayla geri alarak ve sosyalist kaleleri içeriden kuşatarak, bu ülkeleri emperyalist sisteme yeniden entegre etti.

Bugün ezilen dünya bu büyük revizyonist ihanetle karşı karşıyadır, ve kuşatma buralardan öncelikle yarılmalıdır.

Büyük revizyonist ihanet, Avrupa’da merkezi olarak üstlenerek, bağımlı ezilen dünya devrimlerine saldırıyor ve buralardan devşirdiği ihanet şebekeleri üzerinden hayat buluyor.

Nedamet getirerek, Avrupa’da emperyalist merkezlerde hayat bulmaya çalışan ve o çanaktan beslenen ihanet şebekelerini, hayatın bütün alanlarında kirli bütün emelleriyle açığa çıkararak deşifre etmek, bugünün en önemli devrimci faaliyetlerinden biridir.

Lenin ve yoldaşları, birinci dünya savaşında Zimmerwald’de beş on kişiyle toplanmışlardı ama, yenilmediler, revizyonizm bu büyük ideolojik mücadeleyle darmadağın edilmişti. Kahrolsun revizyonist dönekler…Yaşasın devrimci bilim ve bilimsel sosyalist uygarlık… Yaşasın Büyük Proleter Ekim Devrimi…

[email protected]

Erdoğan Ateşin

Profilinizi oluşturmak için, biraz hayat hikayenizi anlatın. Bu alan, herkesçe görünebilir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu