Bölge

KÜRDLERE LİDER ARANIYOR!

Hasan H. Yildirim

Kürdler yüzyıllardır Türk, Arap ve Farsların egemenliği altındadır. Daima bu barbar toplumlara karşı savaştılar ama egemenliklerinde kurtulmak için değil, onları islah etmek için. Bu nedenlede hep kaybettiler.

Kürdler, bu yolun çıkmaz bir yol olduğunu anladıkları an ancak kurtulurlar.

Bunun en bariz örneği Yahudilerdir. Milletan 2000 yıl önce yurtlarında kovulan Yahudiler dünyanın dört bir yanına dağıldılar. Gittikleri her ülkede toplumun en ileri kesimleri rolünü oynadılar. Bilimde, sanatta, edebiyatta, ekonomide tüm toplumlara öncülük ettiler. Onları kendi seviyelerine çıkarmaya çalıştılar. Fakat ne yaptılarsa toplumda dıştalandılar. Getolara mahkum edildiler. İnsanları dönüştüremediler. Dönüştürmeye çalıştıkça kendileri itilip kakıldılar.

Bu durumu değerlendiren Yahudiler, bu yöntemle ne toplumları değiştirebileceklerini, ne de kendi kurtuluşları sağlayabileceklerinin bilincine vardılar. O günden sonra devletleşmek gerektiği fikrine vardılar ve bunun için örgütlendiler.

Büyük bir özveri sonucu tüm dünyanın karşı çıkmasına karşın 14 Mayıs 1948 günü bağımsızlığını ilan ettiler. Herkesin yaşamaz dediği bir dünya konjektöründe kısa bir zaman zarfında dünya devleti oluvermeyi başardılar.

Şu an her ne kadar düşman okyanusuyla sarılı olsa da canla, başla ülke, millet ve devletlerini koruyorlar.

Kürdler, eğer birilerini örnek alacaklarsa örnek alacakları Yahudi milleti olmalıdır.

Yüzyıllardır islah edemedikleri Türk, Arap ve Fars barbarlarını bugünden sonra islah edemezler. Onlara dmokrasiyi öğretemezler. Demokrasiyle onları islah edip birlikte yaşayamazlar. Onları değiştiremezler.

İşte burada Kürdler bir karar vermelidir. Türk, Arap ve Fars barbarlarını islah edemeyeceklerine göre yapmaları gereken en doğru yol onlarla her türlü bağını koparmalarıdır.

Başka da bir kurtuluş yolları kalmamıştır.

Bu yol seçilirkende başkaları ne diyora takılmadan ben yolumu bağımsız yaşamaktan yana seçiyorum kabul eden eder, etmeyeninde canı cehenneme der işin içinde çıkarlar.

Kürdler artık bu yol ayırımına gelmiştir.

Bakalım bunu göğüsleyecek dirayetli bir Kürd lider çıkacak mı?

Şimdikiler mi?

Bu kapasitede bir Kürd lider yok.

Hepsini çöpe attın.

Eeeeee ne olacak?

Kürdler godo bekler gibi onları bağımsızlığa taşıyacak bir lider bekleyecekler.

Milletçe umalım gecikmesin!

25 Şubat 2016

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu