Genel

DEVRİM ve KOMİNİZM ŞEHİTLERİMİZ ÖLÜMSÜZDÜR

Faşizmin tüm dünyada topyekün saldırılarına karşı topyekün karşı koymak için DEVRİMCİ Ve KOMİNİSTLER olarak başta ülkemizde ve tüm ülkelerde eylem ve güç birliğini hayatın her alanında gerçekleştirmek zorundayız. Haklı kavgamızı ileri taşıma inanç sabır kararlılık içinde olarak devrim şehitlerimizin bizlere bırakmış olduğu DEVRİM sözüne bağlı kalarak mücadelemizi sürdürerek devrimi gerçek kılmalıyız .
OCAK ayındayız 24 Ocak 1924’de Dünya proletaryasının büyük önderi Lenini, 15 Ocak 1919’da Rosa Lüksemburg ve Karl Liebknech’i, 28-29 Ocak 1921 Mustafa Suphi ve yoldaşlarını, komünist Hareket 24 Ocak 1973 yılında İBRAHİM KAYPAKKAYA ve yoldaşlarını, 31 Mart 1972’de MAHİR ÇAYAN Ve Yoldaşlarını, 6 Mayıs 1972’de DENİZ GEZMİŞ ve yoldaşları7-27 Ocak Dersim Şehitleri, MAZLUM DOĞAN yoldaşlarını ve nice Devrim şehitlerimizi ölümsüzlüğe uğurladık.
Kavgayı yüreklerinin derinliklerinde yeşerterek toprağa düşerek ölümsüz leşen yoldaşlarımızla birlikteyiz, sizinleyiz sizi tanıştırıyoruz genç yüreklere. Kavganızın tam ortasında karanlıkları aydınlatıyoruz ve siz oluyoruz, sizleri unutmuyor unutturmuyoruz. kavgasının gür sesinde, işçi ve emekçilerin öfkesinde, grevlerde Direnişlerde, hak alma mücadelesinde sizlerin sesi oluyoruz her haykırışlarımızda. Adlarınız yankılanıyor mücadelemizde. sizlerin haykırışları yankılanıyor düşmana atılan her yumrukta. özgürlük için karşı isyanda, burjuvaziye karşı kinde, Emperyalizme ve kapitalizme karşı öfkede, Hep siz oluyorsunuz yanıbaşımızda. Sizlerin Devrim ruhunuz dolaşıyor ruhumuzda. Ezilip bükülmeden her şeyi yalın gerçekliğiyle ele alıyoruz, siz Devrim şehitlerimizin uğruna döğüşerek düştükleri idealleri ellerimizde bayraklaşıyor. Ocak ayının kavga dolu, yoldaşlık dolu mevsimindeyiz. kavgaya atılıyor ve izinizden ileri yürüyoruz. her adım sancılı her adım acılı. bu acı ve sancılar gelecek güzel günlerin zaferimizin sancısı. her günyeniden doğuyoruz güneşle birlikte. güneşi içenlerin türküsünü söylüyoruz. daha çok ustalaşıyoruz kavga içinde. her gün yeni şeyler öğreniyor öğretiyoruz. sizlerin bizlere bıraktığınız miraslarınızla güçleniyor karanlıkları aydınlatan ışığımız. Sizlere laik olmaya çalışıyoruz,tüm revizyonist oportünist reformist teslimiyet bayrağını çeken dönek hainlere inat. kavgamıza hastalıkmış ağrıymış, sızıymış, yaşlıymış demeden inanç sabır ve kararlılıkla devam ediyoruz.
Devrimci olmak ve devrimci kalabilmek Döğüşmek zalimin zulmüne karşı haklı bulduğumuz her şey için ve herkes için. ve nihayet savaşmayı unutmayarak bir çocuk gibi genç ve dinamik kalarak. Her sorunu Devrim ve sosyalizme bağlarız, çözümü oradadır biliriz. çok asidir bizim rüzgarımız. Bizim rüzgarımız devrim şehitlerimizin kuru topraklarda ektikleri tohumdur. bizler devrim yoluna adanmışız, hedeflerimiz bu inat içindir. hayata hep bu inatla bakarız. Her hal ve her şartta inadımız devrim ve sosyalizmdir.
DEVRİM ŞEHİTLERİMİZ ÖLÜMSÜZDÜR.

GAZETE KÖK/AVUSTRALYA
Hüseyin Biçer

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu