Genel

SÜREÇ AĞIRLIĞI İÇERİSİNDE İLERLİYOR

Dünya yeni bir süreç içerisinde konumlanmak için düğmeye basılmış hali ile devam ediyor.

Bir biyolojik savaş metodu olan covid 19 dünyayı ve insanlığı nereye götürüyor ? Hiç kimsenin bu konuda ne bir planı var,nede bir programı var.Herkes elini açmıç tanrıdan medet bekliyor.

Hani herkes bilimsel materyalizme çok inanıyor ya ! ! !

Dünyanın patronları 23 Aile ve 300 Aile şeklinde kendilerini ifade ediyorlar ya, bütün süreci kontrollü şekilde yönetmeye devam ediyorlar.Hemde hesaplıca kontrol ediyorlar.

Peki ülkemiz ve dünyamızda ezilen milyonlar adına bir hazırlık varmı veya bu konuda bir ilerleme varmı ? Koskoca bir hayır.

Herşey sömürücü vampirlerin insafına terk edilmiş ve mevcut sol masa başlarında pişkirik oynuyorlar.Adeta sırt çevirmişler.

Zulmün kol gezdiği bir ülkede bile her şey tıkırında gidiyorsa artık katbe kat düşünmek için bile zaman kalmamış demektir.

Ortadoğu’da nehirler kan akıyorken,göller,denizler akıtılan kan ile dolup taşmış ise diyecek ve düşünecek bir şey kalmamıştır.

Mevcut Dünya solu bu kadar olumsuz bir noktada iken halen umut beklemek bir o kadar umutsuz olmak demektir.

Bu tespit ülkemiz için dahada geçerlidir ve bin kat daha çabuk hareket etmek lazımdır.

Her zaman bir umut vardır.

Önemli olan o umudun ne olduğunu ve nasıl ortaya çıkacağını veya nasıl ortaya çıkarılacağını iyi anlamak,iyi analiz etmek gerekiyor.

Lafla peynir gemisinin yürüyemeyeceğini herkes bilir.Ama pratiğe gelince herkes peynir gemisinin lafla yürüyeceğini sanır.

İşte düğüm noktası burasıdır.Bu nokta herkesin ölüm veya yaşamı olacaktır.

Bu noktanın en önemli ayağı ise Gazete KÖK’tür.

Ya aynı olacak yada farkını ortaya koyacaktır.

Hep birlikte bu farkı yaratıp ve ortaya koyacağız.

Buna inanıyoruz.

saygı ile

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu