Genel

HDP’LİLERİN GÜNDEMİNİ KİRLETME ÇEKİL GİT, BAY BİLGEN.

Menderes İnanç

Kürt’lerin yüzüne bakacak yüzleri kalmayacakmış” Bunu söyleyen Ayhan Bilgen, Bir de, suç ortakları varmış? O’ zaman zer’i miskal kadar Onur’un varsa eveleyip geveleyip durma! açıkla. Peki; Kürt’ler soruyor sen Partide tam yetkili iken neden açıklamadın?

Neden konuşmadın?

Eğer kendini akılı Ve siyasetçi görüp Kürt’lerin aklı İle alay etmeyi düşünüyorsan, kitlelerin aklında çelişki yaratma planın varsa?

Boşa debelenip duruyorsun ve yanılıyorsun Ayhan Bilgen. Sen milletvekili iken, ve gurup sözcüsü iken; yine bu sayfada Senin hal ve hareketlerin çelişkili açıklamalarını görüp olumsuz biri olduğunu, yazdığımda, çok temiz iyi niyetli HDP’yı, gönülden seven dost ve arkadaşlarımın çok azı da olsa Beni anlamamış yorumları İle beni eleştirmişlerdi. Tarih ve senin pratiğin, beni haklı çıkartıp birlikte görmüş olduk.

Keşke haklı çıkmasaydım çünkü ben gerçekten HDP’nın, Tek bir insanini kaybetmesini İstemiyorum. Bizler rütbeli, HDP’liler değiliz.

Ama Alaylıyız ve gönülüyüz.

Ha şunuda söyleyim, Biz Kürt’ler dokuz siyasi partiyi geride bırakarak bu günlere geldik, feleğin çemberinden geçtik, işkencelerde verilen elektrikten vücudumuz ısınınca Soğuk su verirlerdi sen bunları bilmezsin bayim, çelikleşerek Ayakta kaldık, ayıp söylemesi ama mecbur bıraktın.

Roboski davasını kimlerle nasıl? Nerede? Neye karşılık verdiniz? Kafaları karıştırma, ortalığı bulandırma, Sünni gündemler yaratma. HDP’de, görevde iken; yetki elinde iken; neden söylemedin? Söyleseydin tarihsel bir değeri olurdu. Şimdi söylemenin hiç bir değeri ve kıymeti Harbiye’si yok. Çünkü artık senin bizde değerin yok. İtibarın yok.

HDP’nın Bilinçli seçmen kitlesi senin gibilere itibar etmez. Hani sana hatırlatayım de, Bizler senin o şaibeli çıkışlarını yazarken, sen bize klavye Devrimcileri demiştin! Sen ve suç ortakların kim? yada kimler? ise; açıkla var git yoluna.

Saygı değer HDP’liler Yazı yazanlar bir çok şeyi duyarlar. Ancak sorumluluk bilinci ile yazı yazanlar kesin net delil elde etmeden yazmazlar. Geçen sene Ben ve şu anda İstanbul il başkanı Sn. Ferhat encu güney Amerika’da birlikte Zoom üzeri bir panele katılmıştık bu konu bizlere soruldu, ancak bizdeki bilgi ve delil yetersizliği nedeniyle konuyu sürece bırakmaktan başka bir şansımız yoktu.

Emin olun fedakar HDP’ seçmenine karşı olan saygımdan dolayı; emin olmadan yazmıyorum, kıllı kırk yararak cümleleri on defa beyin süzgecimden geçirerek yazıyorum. Ayhan Bilgenlerin artık ne değeri nede itibarı biz HDP’lilerde yoktur. ekmeğimizi yedin suyumuzu içtin Emeğimiz üzerinde milletvekili oldun yaşamını kurdun. HDP’lilerin duyguları İle oynama var git yoluna, bari Hasta cezaevindeki arkadaşlarımıza karşı saygılı ol Bay Bilgen

10,02,2022,

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu