Genel

Güçlü yoldaşlık bağlarımızı pekiştirmeliyiz!

Devrimci çalışmanın, mücadele etmenin ve kitleleri doğru düşünce etrafında birleştirmenin, mücadele omuz vermeleri için seferber olmaları için, sağlıklı zeminde ayakları üzerine dikilmesi için. Sağlıklı yoldaşlık ilişkilerimizi yeniden güçlü temele oturtulması çok önemlidir.

Bu yakalanmadan kollektif bilinç ruh ve iradi güç haline gelemeyiz. Birbirine kenetlenmiş sağlam öncü örgütlü olmayı da başaramayız. Örgütlü olmak için çok güçlü dostluk, Arkadaşlık, yoldaşlık bağları gerekiyor. O halde öncelikle kendimize şu soruları sormakla işe başlamalıyız. İlişkilerimizde sevgiyi, saygıyı, paylaşımı , dayanışmayı,moral ve coşkuyu neden güçlü yaşayamıyoruz? İlişkileremizde samimiyet, dürüstlük, açıklık, sahiplenme ve fedakarlık ne düzeyde?

Bu özellikleri yakalama ve geliştirmede mücadelenin neresindeyiz? İlişkilerimizde büyük bir değer ve insanlı sevgisi, birbirimize bağlılık ve kurtuşa olan inanç ve özgürlük aşkı sevdası olmalıdır. Bu anacımızın büyüklüğünden, toplumsallığından, özgürlükçülüğünden kaynaklanır. Gücünü burdan alır. Smacımız yeni yaşamı, yeni ilerici Aydın, demokrat, yurtsever insanı yaratmaktır. Birleşerek mücadeleye atılmalıyız. O halde soralım kendimize ne kadar yoldaşız?

Australia Gazete kök sorumlusu

HÜSEYİN BİÇER

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu