GenelKültür

TÜRKİYE KATLİAMLAR TARİHİ

Hüseyin Biçer

Ankara tren garı katliamı. 10 Ekim 2015 sabah saat 10.04’ de bombalı devlet destekli Saldırıdan önce emniyetin saldırı planından haberi olduğu halde saldırı DAİŞ tarafından yapılmıştır. Bombalı saldırı sonucu 103 kişi yaşamını yitirirken, 10’larcası ağır yaralanmıştır. Suçluların yargılama talebinde bulunmasına rağmen sonuç alınamamıştır.

Sonuç alınmasını bile talep etmek, Barış istemek, Adalet istemek Reformist hareketlerin kitleyi yanlış yönlendirmenin sonucudur. Be kardeşim kimden barış, adelet, faşist devletin mahkemelerinden yargılama istiyorsun?

Gencecik insanları içi boş hayaller için sokağa sürmenizi anlamıyorum. Sistemin sınırları içinde kalarak sisteme karşı mücadele edemezsiniz. Mızrağın sivri ucunu sisteme yöneltmektir asıl olan eylem.

Reformist hareketler sistemi yıkma yerine yenisini koyma diye bir sorunları yoktur, onlar sistemin revize edilmesinden yanadır. Bu anlamda kitleyi barış, adalet , yargıdan medet umma gibi hayallerle kandırmaktadır ve aldatmaktadırlar.

Katliamı yapanlar devletin beslemeli dinci , şeriatçı IŞID elamanları bu ve buna benzer bir yığın bobbalı, silahlı sadırı eylemleri yapmıştır yapmaya da devam edecektir. Tüm katliamlarda yaşamını yitirirken kişileri saygı ile anıyorum. Onları unutmadık unutturmayacağız.

Saygılarımla

GAZETE KÖK/ AVUSTRALYA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu