Gündem

Ahırdaki hayvanların tepişmesine, sahibi karışmaz

Ahırda; kim kimi ısırır, kim kimi gagalar , kim kimi tekmeler ; sahibi karışmaz ,. Ahıra ve sahibine zarar vermedikçe,.

Yüksel METİNFotoğraf açıklaması yok.
Ahırda; kim kimi ısırır, kim kimi gagalar , kim kimi tekmeler ; sahibi karışmaz ,. Ahıra ve sahibine zarar vermedikçe,.
Kapıyı açınca kimin sağılacağına , kimin veterinere , kimin yaylaya, kimin kasaba; kimin hayvan ( mal , kurban) pazarına gideceğine sahibi karar verir.
Yararlanmayacağı hayvanı ahırına sokmaz sahibi.
Ya etinden , ya sütünden, ya derisinden tüyünden , mutlaka birşeylerinden yararlanır,.
Burjuvazinin de ahırı vardır .
PARLAMENTO,
Burjuvazinin ahırıdır Parlamento.
Bangladeş’ ten Amerika ‘ ya suriye’ den isviçre’ ye Norveç ‘ ten Afganistan ‘ a Avusturya’ dan Türkiye’ye ; parlamentonun fonksiyonu aynıdır ; “ saf halkı aldatmak ereğiyle gevezelik yapmak ; Parlamento ; emperyalist feodal faşist rejimlerin , yani ; gericiliğin yüzüne örtülen bir peçedir.
Emperyalist ülkelerle bizim gibi feodal faşist ülkelerin parlamentoları nitelik olarak aynıyken ; bazı nicel farklılıklar vardır ; Emperyalist ülkelerin ekonomileri genel olarak istikrar içinde bulunduğundan ; siyasi olarak ta istikrarlı olurlar ve kendi devlet çıkarlarına uygun çıkardıkları yasalara uyarlar ,. Bizim gibi emperyalizmin uşağı komprador feodal devletlerin yönettiği ülkelerde ise ekonomi emperyalizme bağımlı olduğu gibi siyasi kültürel askeri olarak ta bağımlı haldedir,. Rüşvet yolsuzluk ve ihalelerle şişen komprador feodaller ,. İstikrarsız ekonomi politikaları na istikrarsız günü birlik yasalar çıkarmak zorunda kalmakta ; kendi yasalarını çiğnemekte kendi seçtikleri hakimlerin kararlarını bile tanımamaktadırlar ,. Kendi mahkeme ve kararlarını yok hükmünde saymaları içinde bulundukları kaotik ekonomi politik durumdandır ,. Bu durumda olmaları; böyle niyet etmelerinden değil; çaresizliklerinden dolayıdır ,. Onlar istemez mi efendileri gibi biraz sakin ce iktidarlarının keyfini sürsünler,.
Bir başka fark ; Emperyalist ülkelerde.
Halka , kadınlara ; sürtük , çürük diyen bir devlet başkanı; bırakın görevine devam etmesini , sarayda oturmaya devam etmesini ; ya intihar eder , ya da akıl hastanesine kapatırlar .
Biz de ise aynı kanalizasyondan sulanan diğer faşist feodal partilerin normalleşme teklifiyle toplu taciz ve tecavüzcü yüzlerini koro halinde hiç utanmadan sergilerler,. Sanki bu ; sadece söyleyenin tek başına alçaklığı onursuzluğuymuş gibi diğer seyirci kalanlar aymazca yaşamlarına gerine gerine devam ederler.
Bir diğer farkı ;
Emperyalist ülkeler politikalarını kendileri için uzun ve orta vadeli yaptıklarından , haftalık değiştirmek zorunda kalmazlar , oysa bizde ; Bir hafta önce ailecek tatil yaptıkları kardeşim dediği (Esad) komşusuna efendisinin (ABD) talimatıyla en büyük düşman sensin deyiverir ve işid’ köpeğinin zincirini çıkarır , komşusunun bahçesine salar ,. Çünkü onun önüne talimatla emir gelmiştir.
Aynen MHP başı Bahçeli nin de durumu budur , ‘ hırsızdan hayduttan , onursuzdan cumhurbaşkanı olmaz ‘ın yerini “ senden başkası cumhurbaşkanı olamaz! “ a değişmiştir,. İyi partisi de odur zafer, memleket vesaire ; hepsi komprador- feodal ; yoz ve çürüktür,. Ne demiş ti Meral Akşener; Devlete son görevimi de yaptım içim rahat .
Biz ; olan biteni daha iyi görüp yorumlayabilmemiz için ; bir konuda kesinlikle hemfikir olmalıyız.
Bizim ülkemiz TÜRKİYE; tam bağımsız bir ülke değildir,. Hiç bir zaman bağımsızlığını kazanmamıştır.
Emperyalizme bağımlı ülkelerin parlamentolarında emperyalizmin sözünden çıkan parti ayakta kalamaz .
Ahırdan bazen anti Amerikan’ cı anti Rus’ cu ulumalar duyarsınız ama gerçekte ise ; otuzar otuzar askerlerini öldürürler , kapılarında canlı yayında bekleterek aşağılarlar ,. kafalarına çuval geçirirler, S-300 400 satarlar kınından çıkarmak yasaktır , F-35 sipariş ederler parayı peşin verirler ; ortalıkta ne uçak vardır ne de aldıkları parayı iade ederler ,. Uşaklık böyle bir şeydir,.
Türkiye faşist parlamentosundaki partilerin hepsinin görevi ; dinci başkanlık sisteminin oturtulmasını; değişik manipülasyonlarla halkın kafasının karıştırılıp bilimsel bir alternatif güç arayışına yönelmesinin önüne geçip , kazasız belasız projenin yerleştirilmesini sağlamaktır,.
Türkiye’deki büyük orta-doğu projesi ve aynı koordinatlarda bulunan Türkiye usulü şeriatçi başkanlığın parlamento içi ve dışı gerici ve faşist düzenekleri şunlardır.
– ABD – NATO ; Proje sahibi patron .
– AKP ; müteahhit düzeneği ,. Seçim yoluyla tekrar gelirse ideali odur ; Bilal Erdoğan’ ı Veliaht olarak hemen açıklanır , seçimle olmazsa ; hazırlanan kaotik ortamı biraz daha tutuşturucu atılıp olağanüstü durum ve hallerle başka bir sürece yol alır Türkiye ,. Ama AKP nin şu andaki bütün politikaları her ne olursa olsun çekip gitmeyeceği ,. Her tarafa korkusuzca çok rahat özgüvenle saldırması bunun işareti.
– Cemaat ( fetö) ilk ortak,baştan sona kilit düzenek.
– MHP Bahçeli ikinci ortak ,. Ankara Balgat ABD üssü ve özel Harp dairesi başkanlığı Bahçelievler’den yönetilen ; emperyalizmin finansmanı için uyuşturucu pazarını genişletmesine sessiz kaldığı baronların yönettiği “ hırsız hayduttan cumhurbaşkanı olmaz!” dan ; “ sizden başkası cumhurbaşkanı olamaz”! Düzeneği .
– MHP : bu ABD NATO Projelerinin güvenliğinden sorumlu düzenektir,.
-İYİ PARTİ Merâl Akşener ,. Altılı masanın ;Masaaltı düzeneği .
-Sinan Oğan “ Düz düzenek ,. “ Abi ; gönlünüzden ne koparsa !; düzeneği ,. Bir atımlık kullanılmak zorunda kalınan ama iş bitiren barut.
– Dem ve yeniden refah ‘ ta sırasını beklemektedirler,.
-CHP ; Deniz Baykal ; yasak kaldırma ; yol açma düzeneği ,.
– CHP Muharrem İnce ; oy sayımında 4-5 saat kaybolup “ adam kazandı “ düzeneği,.
-CHP ; CHP ‘ den daha fazla diğer partililerin cirit attığı parti ,.
-CHP ; Asena Bozkurt Kemal’ in “ Adayları ben belirlerim ; seçilmemesi şartıyla “ düzeneği ,.
-CHP ; Özgür Özel; Kadınlara “ sürtük , çürük diye hakaret eden devlet başını ;ne istifa ettiren ne de kendisi istifa eden aynı kanalizasyondan sulanan ; iki santrafordan birine halkın kalesine son golü attırma düzeneği ,. Ekrem İmamoğlu durumdan huylandığı için , AKP ‘ yi direk kendisi uyarı amaçlı tehdit etmektedir,.
Görüldüğü gibi, parlamentonun en büyük şeriatçı başkanlık düzeneğinin en büyük düzeneği CHP dir.
Belediyeler ; özgür Özel’ in son görevine güçlü gelmesi itiraz edilmemesi için geçici verilmiş , görev ve sadakat hediyesidir , gündüz Işık yakma söndürme eylemi düşünen ; kendisinin iki kere seçim kaybettiği yerde başka birisinin kazandığı AKP illerin ve yandaş basının parlatılarak daha da güçlendirdiği bir son kullanımlık düzenektir ve en karanlık düzenektir,.
AKP yi ve olacakları takip etmenin en iyi yolu ABD ; NATO ve İsrail’in yaptıklarını gözlemlemektir ,. Rusya bütün komşularıyla NATO olarak kuşatılmıştır Ukrayna tarafından daha da ileri gidilerek savaş açılmıştır, Bu nato ya girmekten daha ileri beklenmedik bir adımdır ve geriye sadece Türkiye tarafındaki kuşatma kalmıştır,. Ve bu konuda ki adımlarda vites büyütülmektedir .
Malazgirt fotoğrafı na çok dikkatlice bakmalı,.
Emperyalizmi ; feodal – komprador yerli uşaklarıyla yıkmadan ; emperyalist politikalara karşı çıkılabileceğini iddia etmek ; halkı sertifikalı salak yerine koymaktır ; halkı aşağılamak , halka ihanet etmektir .
-İHANET ; DÜŞMANDAN DAHA DÜŞMANDIR .
Yukarıdakiler Türkiye parlamentosuna ait düzeneklerdir .
Birde
– İsrail
– Türkiye
– PKK
– UKRAYNA
– TUNCELİ SAHTE MAOİST KOMUNİST PARTİSİ.
– Castro’cu Chegouvera’cı Bozkurt cu baronlarla pazarda rakip olanlar var ,. Sebze pazarı değil tabiiki bu pazar .
Paramiliter islamcı örgütler ABD İSRAİL İNGİLİZ ajanlarının provakasyonlarda kullandıkları İsrail ve abd nin önünü açma düzenekleri ,. ( HAMAS , HİZBULLAH, HÜDA- PAR, ÖSO, İŞİD V.S )
– Ve bölgedeki diğer Arap devletlerinin yüzde Doksan beşi de bu düzeneğin birer parçasıdır ,.
Tablo oldukça korkunç ,. Klasik faşizmden ; orak – çekiçli kızıl bayrak sallayan faşizme kadar çok geniş halk düşmanı gerici cephe .
Bütün bu yukarıdakiler ; Filistin ulusunun yok edilmesinden sorumludur, elleri kanlıdır,.
Yapılması gereken ; “ kızıl – yeşil “ bir şemsiye açmak ; Marksist teorinin hastalıklı yanlarından kurtulmak ; eksikliklerini tamamlayıp kızıl yanıyla toplumu ; yeşil yanıyla doğayı kurtarıp tedavi etmektir .
Yoksa beş yıl bile sürmez bu vahşi saldırıyla bu gezegendeki canlı yaşam .

Erdoğan Ateşin

Profilinizi oluşturmak için, biraz hayat hikayenizi anlatın. Bu alan, herkesçe görünebilir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu