Genel

Sevgili meslektaşlarım!Sermayenin kapı kullarını işbirlikçilerini tanıyalım.

Transport Matter Party başkanı ROD BARTON Victorıa parlamentosunda bir yasa teklifi önerisini dile getirdi. Taxi ve Hire car endüstrisine karşı hükümetin geçmişte aldığı kararın gözden geçirilmesi, kararın yanlışlığını vurgulayarak , millet vekillerini bu konuda ikna edici bir konuşma gerçekleştirdi.

Yeni bir yasa çıkarılması gerekliliği konusunda meclise yasa teklifi sundu. Bu teklif Taksi ve hire car Emekçilerin emeğinin gasp edilmesine karşı geçmiş yıllarda çıkartılan yasanın değiştirilmesi Emek gaspına uğrayan taksi ve hire emekçilerinin plaka değerlerinin geri ödenmesi olan yeni yasanın çıkartılması konusunda mecliste oylama yapıldı.

Oylama sonucu Yasa teklifi veren Rod Barton’ destekleyenler 19 yasa teklifine karşı olanlar 18 milletvekili. Emekçinin emeğini savunanlarla emekçinin emeğinin gaspını savunanlar olarak ikiye ayrıldı. Emeği ve emekçinin haklarını savunanlara binlerce teşekkür ediyorum.

Emek düşmanlarının vermiş olduğu yanlış kararlarından dolayı kınıyorum. Rod Bartın’dan aldığım bilgileri siz değerli meslektaşlarımla paylaşıyorum. Yasa teklifini kabul eden milletvekilleri şunlardır.


MR Atkinson DR Bach MR Rod BARTON
MS Bath MR Bouman MS crozier DR Cumming MR Davis MR Finn MR Grimley,
MR Hayes MS lovell MS Maxwell MRS McArthur MR Meddik MR o’donehoe
MR Ondorchie MS Patten DR Patham.


Bunlar bizi destekleyen dostlarımız emeğe alın terine saygı duyanlar
Yasayı kabul etmeyen emek düşmanları, işbirlikçi hainler ise şunlardır
MR Enver Erdoğan,MR Elesmaır MR Gepp DR Kıeu MR Leane MR limbric MR Melhem MS Bulford, Mr Quılty MS Shing MS Stitt MR Symes MR Torlamıs MS Taylor MS Terpsta MS Tıerney MS Vagheta MS Watt bunlar halk düşmanı emek düşmanı işbirlikçi satılmış onursuzlardır.

Ahmet Arif bu tip insanlara şöyle sesleniyor, Tükür yüzüne fırsatçının, fesatçının İşbirlikçi hainin diye ne de güzel söylemiş , Bunlar engerekler ve çıyanlardır bunlar ekmeğimize aşımıza göz koyanlardır . tanı bunları tanıda kim dost kim düşmanmış gör. MR Enver Erdoğan sizi yakından tanıyan birisiyim.

Labour partiye sevdanıza büyüğünüzün büyük payı var. Sermaye sınıfının temsilcisi bir partide, nasıl kirli oyunlarla halkın desteğini almadan birisinin istifası sonucu, parti yöneticileri tarafından
Pazarlıklar yapılarak parti yöneticilerine bağlılık yemini edip iktidarda bulunan Labour Party’ in Zalim kılıcını halk karşı kullandın ilk Meclis konuşmanda Kürt kökenli bir Kürt milletvekiliyim.

Babam Emekçi Taksi endüstrisinde çalışıyor diye kendini tanıttın ama maskeni göremedik kendi ayağına kendin kurşun şıktın. Çok bekledik özür dilemeni ama nafile, birileri bu olayı ört bas etmekle meşgul.

Ya adam gibi safını belirler hatanla yüzleşir yada yüzsüzleşirsin, ya halk dümanı, emek düşmanı işbirlikçi hainlere karşı dik duruş gösterip, Emeğin Alınterinin yanında yer alırsın seçenek sana kalmış unutma halka ihanet edenler tarihin sayfalarına onursuz , emek düşmanı , işbirlikçi ,hain olarak geçer. Yırt o işe yaramaz Avukatlık diplomasını çıkarın ve karıyerin için halkı satma. Aç kal ama alçalma.

Hüseyin Biçer.
GAZETE KÖK/AVUSTRALYA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu