Genel

UYUŞTURUCU ve GENÇLİK

Eğemen sınıfların ve devlet erkanının Uyuşturucu üzerinde dönen dolaplarını bilmemizde yarar olduğunu düşünüyorum. onların hedefleri gençliktir. sermaye sınıfı onları kendilerine en tehlikeli olarak görür. Bu nedenle gençliği teslim almayı kontrol etmeyi , yozlaştırmayı, beynini yıkamayı , uysal köleler olmaları yönünde çalışmalarda bulunurlar.
Çünkü gençliği zehirleyerek, uyuşturucu ile etkisizleştiremezlerse ileride yurt ve dünya, iklim sorunlarıyla ilğilenmeleri Eğemen , sermaye sınıfını rahatsız edecektir.
Kapitalist Emperyalist sistemin resmî ideolojisi, okullar, spor sahaları ve salonları, tüm kurum ve kuruluşları ve aile baskıları gençliğin ileriye doğru gelişimini engellemeye yetmeyince uyuşturucu şebekeleri devreye sokulmaya başlar.
Baskı, şiddet, terör, bir diğer yanıyla korku ve sinmişlik duygusunu geliştirirken bunun karşıtı olarak kin ve isyan duyglarını da geliştirebilir.
Bu durum burjuva eğemenliği için çok tehlikeleri yaratacaktır. Burjuvazi bunun bilinciyle hareket eder.
Ancak Gençliği yaşarken öldürmenin en iyi yolu onları uyuşturucu müptelası yapmaktır. Yani esrar, eroin, ıce, uyuşturucu hapları, alkol vb. gibi uyuşturucu bataklığına çekmek, onların sırtından muazzam gelir sağlamaktır asıl amaçları.
Eğemen sermaye sınıfları ve onların yerli uşakları, işbirlikçi devlet erkan’ı Mevcut sistemlerini iki yolla sürdürürler, bunlardan ilki fiziksel ve ideolojik baskı aygıtlarıyla gençliği kontrol eder, onları yönlendirir, kendi sistemleri içinde uysal köleler olarak yapılandırır. Eğemen sermaye sınıfı geleceğini bu şekilde garantilemeye çalışıyor. yani gençliği kazanan geleceği de kazanıyor.
ikincisi ise Uyuşturucular yoluyla dünya genelinde gençlerimizin düşünen, üreten , yaratan beyinlerini felç ederek, biyolojik olarak işlemez hale getiriyor,
Gençliği yaşarken öldürüyorlar. Taxsi şöförlüğü mesleğini yaptığım için müşterilerin uyuşturucu kullanan gençlik umutsuz, karamsar, her türlü kirli işleri yapabilme, adam öldürme, yaralama, ücret ödememe, yalan, dolandırıcı, uyuşturucu alabilmek için her türlü kötü işlere bulaşıyorlar. Alışkanlıklarından asla vazgeçmiyorlar. Taksi şöförler zor şartlar altında tehlikelere rağmen yaşamak için bunlarla yüz yüzeler. Bu uyuşturucu kullanan ve ticaretini yapanlar polis nazarında rağbet görürken, emeği ile yaşamını sürdüren taksi şöförlerinin talepleri, istemleri dikkate bile alınmıyor. resmen kolluk güçleri bunlara
göz yumuyorlar.
Sermaye sistemi gençlik politikalarını ideolojik uyuşturucu ve kimyasal uyuşturucu biçiminde iki katagoride uygulamaktadır.
Eğemen sermaye sınıfının en büyük korkusu , düşünen, düşündüğünü pratiğe geçiren, araştıran, sorgulayan, eleştiren, yaratan, üreten gençliktir. uyuşturucu batağına batırılan gençlik her şeyden koparılıyor.
uyuşturucu kullanan gençlik için yaşamın hiç bir anladı yok, yaşayanların canlarında onlara göre bir anlamı olmuyor.
Müthiş bir işkence altında, acı çekerken, ağrılar, sızılar içinde Sokak ortasında an an an yavaş yavaş ölüyorlar.
insanlıktan çıkıyorlar, bağımlı hale getirdikleri maddeyi bulabilmek için sana bana ona buna şuna yapamayacakları hiç bir şey kalmıyor.
Tam bir köle gibi ruhen ve bedenen kendilerini sonuna kadar kullandırabiliyorlar.
Bu yalnız kendileriylede sınırlı kalmıyor, aile bireyleri de acılar , korkular yaşıyor.
Nasıl bu uyuşturuculuğa düşürüldüğü gibi yakınlarını da bu uyuşturucu kullanır durumuna düşürüyorlar.
Yıllar aylar bu durum zincirleme olarak devam ediyor.
GAZETE KÖK AVUSTRALYA
Hüseyin Biçer
3/12/2021

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu