Genel

SARI, SENDİKACILIK…SARI, SİYASETÇİLIK…SARI, SOLCULUK… SARI, TARİKATÇILIK…

Menderes İNANÇ

Hızla itibar kaybediyorlar!

Kaleme aldığım hızla çürüyen bir toplumun gerçekliğidir. Bir günde %500 zam yapılsa dahi, çıt çıkmıyor! Umudunu kaybetmiş elli parçaya bölünmüş solcu propaganda artık işlemiyor… Kelli felli Sendika Başkanları 4*4 Jeplere binerek hava atıkları hayatının tadını çıkardıkları bir ülkenin yoksullarıyız biz! 65000 maaş aldıkları iddia edilen bir ülkenin Sendika Başkanların olduğu ekmekçileriyiz bizler…

Keli felli Siyasetçiler ve milletvekilleri, Audi 6 arabalara biner hava atarlar, yoksullar ülkesinde… yakın akrabaları koruma kollamanın olduğu üç beş danışmanla, namı diğer koruma İle gezerler… bu ülkenin, Nana muhtaç yurttaşları bunlara itibar ederler mi?

Keli felIi yarım metre sakal uzatmış, üç beş üniversite genç kadını kapatma ve cariye olarak kapatmış olduğunu yakın tarihte yazılan kitaplarda okuyoruz. bu tarikat cemaat ve dergahların ve şeyhlerin Müritlerini uyandıracak kimse yok mu? hala gaflet ve delalet uykusunda uyanmamaları cennetin anahtarı bekliyor olmaları ne gariptir?

Açlık perişanlığın dip yaptığı ülkemde. Merak ediyorum hangi işçi bu başkanların arkasında gider? İşçi sınıfı adına siyasette soyunan EMEĞİN Partisi varmış? bu ülkede?

İşçiler Örgütleniyormuş?

Emek partisi şimdiki EMEP “28 yıldır bu ülkede işçiler adına siyaset benim işimdir” ve sözde örgütleniyor? Kendi genel Başkanlarını seçtirecek yüz bin oy bulamıyor Kürt limanına Demir atıyor!

Tev lemıne mallamıne İlk genel Başkanları Abdullah Levent Tüzel Kürt oyları İle milletvekili oldu. sıra çiçeği burnunda EMEP genel Başkanı Ercüment Akdeniz de mi? Hamal Kürt’ler sağ olsun…

Gerçekleri yazınca hayatlarını Solculukla geçinen ve sınıf mücadelesi, Satanların sesleri yükseliyor. İktidar tamamen denetimi kaybetmiş akşamdan sabaha Market ve bakkallarda etiketler Değişe dursun… çürüyen toplumlar çok acımasız ve vicdansız olurlar, fırsat kollamayı en iyi onlar bilirler!

Ramazan zammı, bayram zammı, dolar zammı…. büyük bahane kim kimden ne koparırsa oldukça şahane… işçileri örgütleyemediniz! İşsizler ordusu olan, bir ülkenin yurttaşlarıyız biz. haberi olan var mi?

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu