Genel

Sandıkta Değil, Alanlarda Mücadele Kazanılır…

Erdoğan ATEŞİN

Afganistan’dan bütün bölge ülkelerine ve İslam coğrafyasına, ortaçağ kalıntısı feodal Taliban gericiliği üzerinden verilmek istenen mesaj çok açıktır. Bütün bölge ülkelerine “ılımlı İslam’a razı olun, yoksa sonunuz Afganistan’dan daha beter olur” diyorlar.

Emperyalist saldırganlar Türkiye jeopolitiğini İslami ortaçağ gerici kalıntıları üzerinden teslim alarak kontrol etmek amacındalar. Yargıtay açılışında bütün dünyaya ve Türkiye kamuoyuna verilmek istenen mesaj bu derin stratejinin bir ürünüdür. Türkiye’nin normal bir seçimle, bu sürecin dışına çıkması mümkün değildir, süreç her geçen gün derinleşerek, AKP’li R T. Erdoğan kıliği kontrolünde, Diyanet ve tarikatlar üzerinden büyük bir operasyon yapılmaktadır.

Bu süreç Seçimlerle önüne geçilebilecek bir süreç olmaktan çoktan çıkmıştır. 2015 bir miladdır ve dönüşüm bu darbeyle, yani karşıdevrimci faşist bir darbeyle başlamış ve tamamlanmak üzeredir. 2023′ de Türkiye artık bir İslam Cumhuriyetidir…Yasama, Yürütme ve Yargı meşru değildir…Laik, anti laik tartışmaları sistem içi tartışmalardır ve hiç bir değeri ve yaptırım gücü yoktur.

Çözüm; emekçi, halkçı, bütün devrimci dinamiklerin ortak mücadelesini örgütlemek, Demokratik Devrim ve sosyalizm de ısrar etmek bugünün kaçınılmaz ve ivedi mücadele biçimidir… Tek kurtuluş sosyalizmde… Seçimlerin ve parlamentonun hiç bir meşruiyeti kalmamıştır… Türkiye halkları, emikçiler ayağa kalkmazsa, ağır bedeler ödeyecekler ve süreç tamamlanmak üzeredir… Sandıkta değil, alanlarda bu mücadele kazınılır…

Erdoğan Ateşin

Profilinizi oluşturmak için, biraz hayat hikayenizi anlatın. Bu alan, herkesçe görünebilir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu