Genel

Merhaba yolumuzu yol eyleyen yoldaşlarım.

Halka,Devrime, Sosyalizme, komünizme olan aşk ve sevdamızın, inatçı mücadeleci kavgamızın, baş eğmez, diz çökmez, inanç sabır, kararlılık ve Devrimci onurla sahip çıktığımız GAZETE KÖK’ bir yılı geride bıraktık.
Her geçen gün kendimizi geliştirmeye, bilinçlenmeye. , bilinçlendirmeye, sınıf mücadelesini büyütmeye,, kitle ile olan ve yoldaşlarımızla kopmaz bağlarımızı güçlendirmeye çalıştık Devrim yolu engebelidir dedik,yolculuğumuz sırasında gazetemizin yazarlarından SAMİ ÜLKER yoldaşımızı kaybettik. Anısı ve mücadelesi önünde saygı ile eğiliyorum. Gazetemiz yayın hayatına girdiğinden bugüne kadar yeni dostlar, arkadaşlar ve yoldaşlar edindik.
Gazetemize ilişkin düşünce ve önerilerinizi dikkate alarak geliştirici güçlendirici eleştirilerinizin ışığında değerlendirdik. Gazetemizi daha iyiye daha doğruya, daha güzele ulaşması ve daha fazla devrimci teoriyle donanması için çaba sarfettik. Gazetemizin ulusal ve evrensel boyuta yayınlanamayan başlamasıyla birlikte teknik konulardaki zorluklar konusunda sıkıntı ve güçlükler yaşadık, zorlukları yenmesini bildik. Bu zorluklar karşısında hiç bir şey bizleri doğru bildiğimiz yoldan alı koymadı, alı koymayacaktır.
Gündemi yakaladık doğru haber doğru yorum doğru analiz yaparak okuyucu kitleye ulaşmayı başardık.
Bunun için gazetemizin kuruluşunda emeği geçen yoldaşlarım, özveri ile çalışan üreten, katkı sunan dostlarımıza, yazar şair yoldaşlarımıza binlerce teşekkür ediyoruz. Gazetemizin daha yaygın hale gelmesine katkı sağlamak için tüm dünyadaki yaşam mücadelesi veren dostlarımıza, yoldaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Gelin hep birlikte bu onurlu kavgamızı büyütelim
Okuyalım yazalım destekleyerek omuz verelim. Gücümüz birliğimizden gelir.
GAZETE KÖK/AVUSTRALYA
HÜSEYİN BİÇER

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu