Genel

KÜRT’LERLE ALAY EDEN BİR UKALADIR, ERKAN BAŞ !

Menderes İNANÇ

Kürt’ler üzülmesinler diye; Senin söylediklerini yazmadım, Erkan Baş

Çünkü Kürt’ler kendi partilerine bağlı, mazlum mağdur çok acı çekmiş ağır bedeller ödeyerek bu günlere gelmiş onurlu bir Halktır. Tüm bunlara rağmen sol sosyalist çevrelerle birlikten ve ortak yürümekten yanadırlar.

Yazsaydım; sana oyu gelen Kürt’ler; ah elimiz kırılsaydı diyeceklerdi” Seni yazsaydım seni kitlesel miting ve etkinliklerinde yuhalayıp kovacaklardı”HDP’nın, fedakar kitlesine karşı olan bağlılığım ve saygımdan dolayı yazmadım.

Bak Erkan efendi, iki defa Haddini aşarak saygısızlık yaptın. Bu üçüncü oldu.

1- Daha önce Kürt’lerin en değerli Aydın ve entelektüellerin başında gelen Sn. Tarık Ziya Ekinciye karşı yaptın,Tarık Amca, bırakın TİP tarihe mal olmuş bir parti demesine rağmen; sen tüccar bir mantıkla balıklama atlayarak, Dinlemedin.

2- bu soruma cevap vereceksin, sen samsun’daki Kürt’lerin Ahmet Abisine yapılan saldırıya, yönelik yaptığın toplantı esnasında şunu söylediğin iddia edilmektedir” -Ben yumruk yiyen bir Kürt feodalini mi savunacağım? yoksa; Yumruğu atan bir Türk işçisini mi ?

Elbette yumruğu sallayan Türk işçisini” bunu söyleyen TİP Başkanı Erkan Baş O faşist tetikçiyi işçi olarak mi görüyorsunuz? Sn. Ahmet Türk kırk yıllık Devrimci demokratik mücadelenin yorulmaz emekçisidir.

Kürt’lerin Ahmet Abisidir haddini bil. Bir kere senin; Sn. Ahmet Türk’e Karşı bu söylemini Kürt’ler bilseler seni silip atarlar, Şimdi de, CHP’nın gazına gelerek HDP’ile 20 milletvekili pazarlığını yapıyorsun.

Senin Doğu perinçekin kültürünü ahlakını ve terbiyesini aldığını iyi biliyoruz. Sana Öner’im; önce Kürt’lerden, sonra Türkiye Demokrasi güçlerine saygın varsa özür dileyeceksin Bundan sonra lafını ölçeceksin öyle konuşacaksın. Arkadaşlar paylaşsalar Kürt’ler bu adamı tanımış olurlar.

12,01,2022

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu