BölgeGenel

Menderes İNANÇ: KÜRT SORUNU SEBEP, BAKAN BEYİN DEDİĞİ GERÇEKTİR !

Menderes İNANÇ

HDP’ Genel merkezindeki utangaçlık devam ederken…Hazine ve maliye bakanı Sn. Nurettin Nebatti kral çıplak deme; cesaretini göstererek tarihi Bir söz etmiştir.

Her ne kadar CHP HDP ve diğer muhalefet partileri ve toplumsal kesimler biraz utanarak, biraz çekinerek, biraz sıkılarak, kendi aralarında düşük ses tonuyla konuşsalarda Bakan Bey çok daha cesur davranarak kral çıplak demiştir”!

Burada bu sayfamda yani bu yazı yazdığım köşemde HDP’ Genel merkez yöneticilerine Öner’i yapmıştım, Öner’im şuydu Kürt sorunu sebep gelinen nokta sonuçtur. Aslında tamda zamanıydı! Geride kırk yıllık düşük yoğunluku bir “savaş” en çok biz Kürt’lerin canını yakmıştır.Şimdi ise tüm Türkiye toplumunun; Cebini yakıyor midesine vuruyor.

HDP, Genel merkezinde bir avuç kendini çok bilmiş yetkici anlayışa sahip arkadaş, Yükselen kitlesel gücü kendi marifetine bağlayarak güç zehirlenmesini yaşıyorlar. Önerileri ve eleştirileri dikkate almayarak kendinden başka kimseyi dinlemiyorlar.

HDP’nın tüm milletvekillerine ve merkezi siyasetçilerine Öner’imi yeniliyorum.

Tüm Twitter hesapların başına Ve her açıklamanın ilk sözüne Şu başlık konulmalı, Kürt sorunu sebep gelinen nokta sonuçtur.

Tamda Maliye ve Hazine Bakanı Sn. Nurettin Nebati’nin Dış güçler söylemini ve aldatmacasını çürütmüşken!

Dikkat ederseniz tüm bu olup bitenlerden sanki kırk yıllık, Kimine göre “savaş” kimine göre düşük yoğunluklu “savaş”Kimine göre “ terörle” mücadelenin hiç bir payı yokmuş gibi;

23 Nisan gecesi ABD Ermeni soykırımının onayladı, Aynı gece 23 Nisan’ı 24 Nisa’na Bağlayan gece 40 adet F 16 ile Kuzey Irak’ın Kandil bölgesini Vurmaya başladı ! O gün bu gün Bu uçaklar su mu serpiyorlar ?

CHP ve IYI Partiyi anlarım Ama HDP Genel merkezini bu konuda anlamakta zorlanıyorum HDP’ CHP’nın kuyruğuna takılarak 128 milyar demeden vaz geçilmeli ! Son kırk yıllık üç trilyon doları konuşmalı dile getirmeli.

Yıllardır Türkiye toplumunu Dış güç fobisi ile aldatan hükümetler geldi geçtiler ilk defa en üst düzeyde maliye ve Hazine Bakanı bunu çürütmüştür.

HDP’ Genel merkezi sayesinde Kürt’ler kendini ifade etmeyi unutular ! Arkadaş senin yokluğa düşmenin sebebi benim özgürlüğümdür demezseniz Kürt’lere en büyük hakarettir.

Yahu arkadaşlar avazınız çıktığı kadar bağırsanıza, Türkiye’nin tüm toplumsal kesimlerine şunu desenize, bu açlığın sefaletin işsizliğin yoksulluğun ana sebebi; Bizim özgürlüğümüzü kıstığınız içindir desenize, Kırk yıldır resmî rakamlara göre Üç trilyon dolar dağa taşa atınız Desenize, mafya kolları ve mafya babaları bunu bahane ederek ülkeyi soyup soğana çevirdiler desenize…!!!

15,12,2021,

Menderes İNANÇ

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu