Genel

KÜRTLER SANA NE YAPTILAR LAVROV ???

KÜRTLER ve DEMOKRASİ KOMPLOSU…

Menderes İNANÇ

Bende biliyorum şimdi ki, durumda Kürt’ler için Demokrasi bir komplodur’ ama başka çareleri yok.

Bundan beş yıl önce demokrasi komplosu diye bir başlık atmıştım. Kimileri anlamış kimileri anlamamıştı ve eleştiri içerikli yorumlar yapmışlardı elbette saygı duyuyorum, eleştiri yanlışı düzeltmenin sanatıdır. yeterki dostça olsun.

Kürt sosyalistleri devletsiz demokrasiyi savunuyorlar.

Ben bunun Kürt’ler için bir komplo olduğunu düşünüyorum. Zira dünya devletlerden müteşekkil bir müessese nizamla idare ediliyor.

Hali hazırda; dünya düzeninde Demokrasiyi koruyacak tek bir güç var yine devlettir. İsveç Norveç gibi radikal demokrasinin olduğu yerlerde yine devlet vardır.

Günün birinde Kürt’leri;

Hitler gibi biri çıkıp beş milyon Kürdü fırınlara atsa bile Kürt’ler asla devlet hayalinde vaz geçmemeleri gerekiyor! Yoksa yahudiler gibi iki bin yıl daha bu dünya düzeninin şamar oğlanı olmaya devam edecekler.

Bir kesim “ solcunun” savunduğu Rusya; yine Kürt’leri kurbanlık olarak seçti.

Rus dış işleri bakanı Lavrov yaptığı açıklamada Türkiye Rojavaya derhal girmeli diyecek kadar yine aşağılamış kinini kusmuş, Lavrov Kürt’lerden neyin intikamını alıyor?

Hala S’talin yoldaş”diyen Bizim solcu Alevi Kürt’lere şaşıyorum.

Kürt’lerle ilgili S’talin ne ise;

Putin ve Lavrov da odurlar!

1937’ de Dersim katlı’ami ile kızıl Kürdistan’ın Sibirya steplerine, sürülmeleri aynı tarihe denk geliyor. Bakü Doğo halklar toplantısına TKP adına katılan TKP genel sekreteri İsmail bilen, kod adı Rasım davas kod ismiyle katılıp Dersime yapılan katılmamın gerekli olduğunu Mustafa kemalın haklı olduğunu” orada yaşayan Dersim Halkının “vahşi ve yabani olduğu” ehlileştirmeliler diye” bunun gerekli olduğunu söylüyor”

Bende biliyorum mevcut koşullarda bir Kürdistan’ın kurulması nerede ise imkansız.

Ancak dünyada iki yüze; yakın bir devlet var! Dünya devlet düzeni ile idare ediliyor. Hangi demokrasi yada hangi sosyalist devrim tüm bu düzeni değiştire bilir? Gerçekçi olalım.

Kürt Liderleri, örgütleri, ve siyasi partileri demokrasicilik oynayarak Kürt’lerin aklı İle alay etmekten vaz geçmeliler!

Kimi parti liderlerin ortaya atığı kavramlar yedi kat gök semadan inmiş kelamı kadim gibi; yada gelen bir Vah’i değildir! Bu şekilde okuyup anlamak ve propagandasını yapmak bir şeyhin aptal ve sofist müridi olmaktan öte bir şey değildir.

Ortalama her gün beş Kürdün öldürüldüğü! Dünya devletlerin kendi çıkarları İçin görmedikleri duymadıkları bir dünyada yaşıyoruz.

Ukrayna Rusya İçin sosyal medyada yazan sözde Solcular

Olası Rojava İçin ne diyecekler acaba.

Unutmayın yüzde yüz demokratik bir devlet olsanız bile; bunu koruyacak bir devlet ve ordu olmalı. yoksa yan komşunuz alır ordusunu kapınıza dayanır sıçarım seni demokrasine” der yerle bir eder.

Bir millet için Ulus devlet; olması gereken insani bir haktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu