Genel

BATAN GEMİNİN MALLARI OLMUŞTU,HAMAL KÜRTLERİN EMEĞİ…

Menderes İNANÇ

Ayhan Bilge’yi yazmak istemiyordum.

Kürt’ler adına yetkiyi eline alanlar Sarhoş olmuşlardı, Cami avlularında, cemaat saflarında Kadiköy barlar sokağında milletvekili mazbataları dağıtılıyordu eh Demokrasi olsun…

Ben dahil Binlerin üzerinde arkadaşıma Kürtçülük damgası vuruluyordu”otuz yıllık emekleri Çar çur edilerek emekleri mazat-a çıkarılıyordu. Yanaşanlar, bileşenler,Bölüşenler kuyruğa girmişlerdi Sıra bizlere gelmiyordu,

Oysa ki; Marksist felsefede ezilen ulusun milliyetçisi olmaz der !

Bilge olmayanlar, bilgelik taslıyordu, şık olmayanlar şıkı şıkı yapıyordu, her şeylerini bu mücadele uğruna verenlere ilkel Kürt milliyetçiliği damgası vuruluyordu” süreci anlamamakla itham ediliyorlardı.

Bizler alaylıyız çok okur az konuşuruz, 1789 Fransız Devriminin babası Robespierre’den beri bu Ahd’e vefasızlığı biliriz.

Olsun be Heval; bu mücadelenin hem çocuklarıyız hemde bu siyasi geleneğin evlatlarıyız, Bu partiyi evladı gibi büyütenleriz. gam yemeyiz yol arkadaşlarımıza sözümüz var. Dün vardık bu gün de varız, yarında var olacağız, bu davanın Mazbatasız milletvekilleriyiz.

Sn. Ayhan Bilgen bey hatırladınız mi bizleri? Zat-ı aliniz HDP’nın Gurup sözcüsü iken bizleri klavye kahramanları diye haylı küçümsemiştiniz. bu gün tanışma günümüz olsun! ben ve arkadaşlarım 1990, 2007 yıllarında köy köy ev ev kapı kapı İnsanları ikna ederek örgütleyen Birer Kürt Hammalarıyız

!!! Evet Mazlum Halkımızın hamalı olmak, en değerli mazbatadır. HDP’nın Hilton’daki olağanüstü Toplantısının hemen sonrası yaptığınız açıklama hala aklımda siz belediye başkanıydınız allel acele atlayıp Ankara ya, gelmiş oh demiştiniz partiyi Gelenekçilerin elinden zor kurtardık” bizlerin öyle bir derdi yok!

Bay Bilgen, zaten bu davanın çocuklarıyız, bu siyasi geleneği Evladı gibi büyütenleriz.

Evet bizler emek vererek gelenekten geliriz, ama çağdaş ve ilericiyiz bir milletvekili mazbatasına, bir belediye Başkanlığına tenezzül etmeyecek kadar yenilikçiyiz, Mütevazılık parti kültürümüzden Gelir, küçük hesaplara tenezzül etmemek asaletimizden gelir.

Halkımıza hizmet olsun diye yazı yazarız, beli noktalara dikkat çekeriz Ayhan Bilge’nin iki yüzlülüğüne, Ahmet Şık’ın Şık olmayan manevralarına, hala HDP’nın içinde olan milletvekili Dilşah cambazın Dersim belediyesini nasıl sattığının Cambazlığına dikkat çeker ifşa ederiz. Bedel vermiş inim inim inlemişBu gün Nanâ muhtaç olmuş tüm onurlu Kürt’lerin vebalı yetkiyi elinde bulunduran karar vericilerindir.

Bizler Güvenilir Kürt Limanının Çelikten çakılı kazıklarıyız, İki talebemiz var onurlu yaşamak ve ölüme öyle gitmek, Bizleri defin ederken HADEPİ’in Kelebek 🦋 lı bayrağı başımıza Sarıp; Son kurulacak partinin Bayrağını üzerimize örterek gömülmektir.

Çantasını alıp sıraya girerek bir birilerinin sırtına basanlar arasında bir Abide insan vardı. Kadır İNANIR – arkadaşlar burayı Var edenler önce aday olmalı”PİR SULTAN ABDAL DURUŞU

14,12,2021

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu