Genel

Her ağacın kurdu kendi özünden olur.

Özü çürük olanın sözü de çürüktür. Aç kal ama alçalma. Çıkarın ve kariyerin için burjuvazinin osuruğunu koklayarak emekçilerin emeğini gasp edenlerle birlikte olup omuza kol kola girme.

Bu emek düşmanları bir gün seni limon gibi sıkar suyunu çıkardıktan sonra kapının önüne koyar.

Parlamentoda oynanan kirli oyunlara alet olma. Adına layık ol. Komplolar kurup iftira atıp adam satma. Eğemen sınıfın partisinde eğemenlerin uşaklığını yapma. Partiyi eleştiren, yanlışlarını dile getiren insanı partiden ihraç için patronlarına şikayet etme.

Benden sana bir ağbi nasihatı, ipliğini pazara çıkarmasını da iyi bilirim. seni deşifre etmemi istemiyorsan, hatanı kabul et özür dile .0 Emekçinin parlamentoda aleyhine kalkan parmağını doğru kullan .

Mızrağın ucunu emekçi halka değil senin kıçını yaladığın sermayenin uşaklarına yönelt. Safını bil safa gel oğlum. Okumuşsun ama adam gibi adam olamamışsın .

Ne deyim sana kopma emekçinin safından. bir gün seni kullanırlar aynen limon gibi sıkarlar , sonra çöpe atarlar, kendini akıllı sanma Bu halk sana gereken cevabı vermesini de bilir Yol yakınken çıkar o kirli gömleği.

Vicdansız nankör olma, sana güvenen insanları hayal kırıklığına uğratma. Bu halk parlemonta denilen ahırda kişneyen çok onursuz atlar gördü.

Hüseyin Biçer

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu