Genel

EMEĞE SAYĞI YOK EDİLMEK İSTENİYOR.

Canımıza okudunuz Emperyalist, kapitalist ve onların yerli işbirlikçileri, Sermayedarlar.
Bayağı bildiğimiz anamızı, bacımızı ağlatıyorsunuz.
Sadece emeğimize, alın terimize el koymuyor. İşsiz bırakıyor, Elimizdeki işi Sermayenin hizmetinde olan UBER ‘e peşkeş çekiyorsunuz. Taksi iş kolunu bitirmeyi planlıyorsunuz.
Her yeri tıkıyorsunuz, nefes aldırmıyorsunuz. Bizler ekmek parası kazanmayalım, Berbat olalım, sömürülelim, açlık, yoksulluk ve sefalet içinde sürünelim, o da yetmiyor, Deport edilme, fişlenme, mimlenme, korkusu ile terbiye etmeye kalkıyorsunuz. Bizler birleşmeyelim, örgütlenmeyelim, zalimin zulmüne karşı mücadele etmeyelim diye en aşağılık kirli oyunlarınızın bir parçası olan böl parçala, yönet taktiğinizi uygulayarak aynı meslekte olan emekçileri birbirine düşman ediyorsunuz. Korku yaratarak sus pus olsunlar, aralarında mesafe olsun, konuşmasınlar birbirleriyle ortak sorunlarının ortak çözümünde güç birliği yapmasın istiyorsunuz. Ezilenlerin yanında olma, haksızlığa karşı olmak gibi bütün ahlaki değerlerimizi yok ediyorsunuz.
Emekçi halkımızın büyük çoğunluğu, (tuzu kuru olanlar hariç) hepsi Depresyonda, hastalıkla boğuşuyor.
Sizler bizlerin canına okudukça, anamızı ağlattıkça, bizler hep birlikte bu kötü hava şartlarında hep birlikte üşüyor ve donuyoruz. Bu üşümeye ve donmayı tüm dünyada yapıyorsunuz.
Günden güne dost sıcaklığını kaybediyoruz. O halde birbirimize sıkı sıkı kenetlenelim, birleşerek, mücadele ederek zafere ulaşalım.
Gün birlik beraberlik, dayanışma günü.
O gün de bugündür.
GAZETE KÖK/AVUSTRALYA
Hüseyin Biçer

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu