Genel

HAFTANIN MAKALESİ

Dünya savaş çığlıkları ile yankılanırken,Türkiye tecavüzcü coşkunların hukuk çığırtkanlığı üzerine anayasa inşaa çalışmaları yapıyor.
Bin yıllardır tecavüz cinayetleriyle yöneltilen dünya,insanlık adına atılan devrimleri geriye dönüşlerle yerle bir ederek,ilerleyişlerini sürdürmektedirler.
Burjuva ahırlarından meddet umacak duruma getirilen milyonlar,kendi öz ideolojilerinden arındırılarak birer ümmetçi robotlar yığınlarına dönüştürülmüşlerdir.
Marksizm adına hareket eden burjuva solcuları bile,milyonları arındırma,ideolojik sınıfsal dönüşüm yerine,sorosun memleket kavgalarına hayran kalarak,tecavüzcü mantalitesini geliştirdiler.
Bin yılların tecavüz yasalarını hukuki zeminde meşrulaştırmak isteyen sınıf düşmanlarının oyunları bitmek bilmeyen iki yüzlülüğün,çürümüşlüğün gelinen noktada iflasın sonucudur.
Nerde bir kavga,bir savaş,bir yıkım var ise orda en etkin silah olarak tecavüz silahları devreye konulmuş ve uygulanmıştır.
Orta doğuda,tecavüz günü birlik rutin bir hal alırken,herkesin üzerine mezarlıklar inşa edilmiş,çene ve gözleri bağlanarak kefenler giydirilmiş,gök yüzü dilsiz ve sağır,silahlar vede bombalar eşliğindeki topraklar susuzluk sonucu kraçlara,kum yığınağı çöllere çevrilmiştir.
Bin yılların Sınıf kavgalarına burjuva parlamentolarında çare arayan burjuva solcuları,milyonların umutlarını işgal savaşlarına feda etme görevleri ile ahıtlar eşliğinde yok oluşları günü bekleme matemini kutlamak için sıraya giren Sınıf düşmanlarıdırlar.
Türkiye iktidar ve yönetimi ile el ele vererek,meşru tecavüzcü coşkunlar eşliğinde geliştirdiği savaşın boyutlarını herkes görmeli ve bu ilkel barbarca savaşa karşın konumlanmalıdırlar.
Dünya yeni bir emperyalist paylaşım savaşları sürecine doğru hızla ilerlerken,kan_barut ve göz yaşık oluk oluk akacak,insanlık geriye dönülmez bir noktaya getirilecektir,hiç kimsenin kurtulma şansı olmayackatır.
Büyük sessizlik,büyük sesliliğe dönüştürülmek zorundadır.Hiç kimse kendine kefen giydirip tabutlara yatırarak kurtuluş aramamalıdırlar.Aksine kefenleri başlarına sarıp,tabutları sırtlayıp burjuvazinin cesetlerini mezar kuyularına taşıyarak,milyonları ayağa kaldırarak enternasyonal şarkılar söylemeliler.
Burjuva ahırlarından medet umanlar ise,milyonlar karşısında yok oluşlarının matemini tutacak günlerine kavuşturulmalıdırlar.
Tecavüzcü saltanatların ayakları altında yok olmaktan kurtulmanın yolu ayağa kalkmak ve ayağa kaldırmaktır.
Çünkü çağımız emperyalizm ve proleter devrimler çağırır.
Sinan Rakip

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu