Genel

DARBELERİNİZİ EN İYİ BİZ BİLİRİZ EY KAHPE DÜZEN


Bütün ahlaki değerlerini yitirmiş kişiliksiz insanlar akla gelmeyecek çirkeflikler yaparlar.
Daha düne kadar feto köpeğinin cükü altında secdeye duranlar,çıkar ilişkileri çelişince,ismini dahi telefuz etmeden iğrençleşmeye başlarlar.
Halbuki çıkarlara dayalı iğrenç ilişkiler üzerine kurulu bütün ilişki biçimleri sonucu böyle iğrençlikler kendini zamanındada göstermiştir.
Kime baksanız iğrençliklerde diz boyu yol alıyorlar.Ahlak kurallarını yitirmiş kişilikler topluma nasıl bir ahlak vere bilirler ?
Feto çetesini solculara karşı el pençe ile geliştirip büyüten zihniyetler,Gaziantepte iki dilim baklava yürüten 9-10 yaşlarındaki çocuklara kelepçe takıp zindanlara tıkmadılarmı ?
” Okyanuslar ötesindeki muhterem hoca efendiye selamlar olsun ” diyenler ayakkabı kutularında paracıklar göndermedilermi feto hocalarına.
İlişkileri darbeci faşist yöntemlere dönüşüncede,darbeci çeteleri devreye sokarak birbirleri üzerinde hakimlik sağlama peşine düştüler.
Tanklara karşı cüppeli çeteleri sokaklara dökerek,darbeleri önleme hayelleri kuranlar,OHAL kararnameleri çıkararak hegomanya kurma hayelerinide görmüştük.
Ama kirli ilişkilerin sonucu,zararı milyonların sırtına faturalayarak,palmiye ağaçlarının altında oturarak şimdi şaraplarını yudumlayacaklardır.
Milyonlar ise,açlığın,sefaletin,acının,göz yaşlarının,çatışma ve savaşların girdabında yitip giden ömürlerinin ezilmişliğinde,çileli yaşantılarında bir parça ekmeğin derdine düşerlerken,kimin umurunda EY İNSANLIK ? ? ?
Her zaman Faşist darbelerin en ağır bedellerini ezilen milyonlar vede devrimciler ödemişlerdir.
17 yaşında dar ağaçlarında ilmiği boynuna geçirilen ERDAL EREN’ler ve öncesinde DENİZ GEZMİŞ’ler,işkence hanelerde İBRAHİM KAYPAKKAYA’lar,kızıldere’de MAHİR ÇAYAN’lar,zindanlarda MAZLUM DOĞAN’lar ve binlerce,on binlerce devrimci kanlarıyla sulanmış Türkiye coğrafyası.
Biz biliriz faşist darbelerin tarihini.Hiç kimse öğretmesin bizlere kanlı tarihlerini.
Milyonların umutlarını,özlemlerini,güneşe sevdalı yüreklerini faşist darbelerle yittiremeyenler bilinki binlerce devrimci,emekçi kanlarıyla sulanmış bu topraklarda,faşist darbelerinize ve düzenlerinize karşı GÜNEŞİ KUCAKLAMAYA YÜRÜYECEĞİZ
.

(2016 yılında kaleme alınmış bir yazı.Önemi nedeniyle bir kez daha paylaşıyoruz)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu