GenelBölge

BARZANİLERİN FUHUŞ ÇETESİ

Hasan H. Yıldırım & Hussein Erkan

barzani ile ilgili görsel sonucu

1992 yılından bu tarafa Hewlêr iktidarını elinde bulunduran Barzanilerin izledikleri kirli politika ve uyguladıkları yöntemlerle Kürd halkının coşkun milli duygularını bitirdiler. Halk açlıkla karşı karşıya bırakılırken, iktidarı gasp eden Barzaniler aile mafya çetesini kurdular. Sömürgecilerden aldığı destekle sömürü düzenlerini sürdürmektedirler.

Bu kokuşmuş politika ve uygulamalarla Kürdistan’ın güneyinde Barzaniler bir tarafa, diğer kesimler bir tarafa olmak kaydıyla keskin bir bıçak gibi birbirinden ayrılmıştır. Halkın tutumunun ötesinde şu an Irak-PDK içinde ki kesimler bile Barzanilerden nefret ederler. Barzaniler de bunu bilir. Bunu boşa çıkarmak için toplumsal kesimlerin önderlerini bir taraftan paraya boğup kendilerine bağlarlarken, yek başına işe yaramayınca bu kez onları kadın ile düşürüp denetimlerine almaya çalışırlar.

Bireysel, ailesel çıkar, iktidar hırsı insanlara çok şey yaptırır. İnsana kadın tacirliği bile yaptırır. Toplumda karı satana kavat veya pezevenk denilir. Hele bunu bir siyasi parti meslek edinmişse O‘na siyasi fahişe veya pezevenk denir. Bu nereden çıktı demeyin.

Bir süredir Irak-PDK’nin istihbarat örgütü Parastın üyesi olan Rébaz Gerdi bu konuda önemli açıklamalarda bulundu. Tevdapress kanalında Maki Amédi’nin kendisi ile yaptığı birkaç videosu basında çıktı. Açıklamaları dostlara şenlik. Tam bir rezalet.

Rébaz Gerdi’nin açıklamalarına göre eskiden Parastın‘ın başında Mesrur Barzani vardı. O dönemde kadın-kız ile insanları düşürüp şantaj ile kontrol etmek için 8-10 birimden oluşan bir departman oluşturulmuştu. Bu departmanın başına Réber Ahmet getirilmişti. Her birimin emrine eğitilmiş kadınlar verilmişti. Bu kadınları para karşılığı satıyorlarmış. Bir yandan bundan para kazanırken, diğer yandan özelikle hedef aldıkları kişilerin videoları çekilmiş. İddiaya göre bu yolla sayısız aydın, politikacı ve işadamı kayıt altına alınmış ve Parastın merkezine teslim edilmiştir. Bu videolara muhatap olan kişiler tehdit edilerek her işte kullanma yoluna gidiliyormuş. Ne memleket…

Bu kadınlar vasıtasıyla insanlar düşürüldü. Kürdistan’ın güneyinde düşürmedikleri kimse bırakılmadı. Sadece onlar da değil, Kürdistan’ın her dört parçasından da birçok insan düşürüldü. Düşürdüklerini videolara çektiler. Bu yöntemle hepsini Barzanilere bağladılar. Bu hizmetlerinden dolayı Mesrur Barzani Başbakan olduktan sonra kurduğu kabinesinde Réber Ahmet’i İçişleri Bakanı yaptı ve şimdi bu görevini sürdürmektedir. Parastın’ın başına da Mesrur Barzani’nin kardeşi getirildi. İşi O devr almış bulunmaktadır.

Rébaz Gerdi’nin iddialarına göre çekilen videolar, resimler ve bilgiler Abdullah Barzani’ye verilirdi. O’da bunları kozmik odada emniyet altına alırdı. Çünkü kozmik odanın sorumlusu Abdullah Barzani‘dir. Odaya yalnızca Mesud, Mesrur ve Abdullah Barzani girebilir. Abdullah Barzani karanlık biridir. Bu alanda Barzanilerin kara kutusudur. Toplum içine pek çıkmaz. Kimseyle muhatap olmaz. Sadece Mesud Barzani ve oğlu Mesrur Barzani ile ilişkilidir.

Nihat Barzani, Mesud Barzani’nin kardeşidir. Resmiyette Parastın ile bir ilişkisi yoktur. Kendisine bağlı onlarca çete var. Kız-kadın düşürürler. Korkunç bir ağ kurmuşlardır. Hindistan‘ın Bumbay şehrinde bile bu işler için lüks villalar ya kiralanmış, ya da satın alınmıştır. Nihat ekibiyle insan düşürüp kendine bağlar ve istediğini yaptırır. İşin tuhaf tarafı bu kadın satıcısı Irak-PDK adına toplumsal sorunlardan sorumludur. Ne kadar gülünç!…

Bunca rezalet yaşanıyor. Mesud Barzani, Neçirvan Barzani ve Mesrur Barzani bundan habersiz olabilir mi? Olmayacağına göre bu tezgaha ne demek gerekir? Bunun bir ismi olmalı. Onu da okuyucularımıza bırakıyoruz. Özelikle de Barzanilere “ulusal damar“ veya onların şahsında “yurtseverlik“ keşfedenlere sormak gerekiyor. Kız-kadın satıcılığın ismi ne zamandan beri “ulusal damar“ veya “yurtseverlik“ oldu?

Kız-kadın satmak ne demek? Bunu politika edinmek ne demek? Bu yolla bir yandan para kazanmak ve diğer yandan düşürdükleri insanların videolarını çekmek ve bunu bir santaja dönüştürmek ne demek? Hele bunu kendine Kürd partisiyim diyenler yapıyorsa düşünmek gerekmiyor mu?

Barzaniseverler bunu size soruyoruz. Yoksa sizi de mi düşürdüler? Sizin de mi videolarınız var? Buna şüphe etmekten öte Rébaz Gerdi’nin dediğine göre bu yol ile en çok kuzeyliler düşürülmüştür. Sizlerin bu kadar Barzani güzellemelerinizin altındaki nedenlerden biri bu olsa gerek. Düşkünsünüz, aşağılık mahluklarsınız. Kız-kadın satanların kapısında nemalanan sizler de bu tezgâhın parçası mısınız?

Şunu bilin. Bir maaş, bir ihale, bir aferim adına, çekilmiş bir videonuzla şantaj ile onurunuzu bile sattınız. Onursuzsunuz….

Bilinir! İki kişinin bildiği bir şey sır olmaktan çıkar. Kuzeyli kemirgenler, bir maaş, bir ihale karşılığı veya çekilmiş bir video ile bu kadar Barzani övücülüğü sizi kurtarır mı sanıyorsunuz? Yarın bu işi yapanlardan biri, mesele Rébaz Gerdi gibi biri çıkar bu videoları servis ederse ne yapacaksınız? Veya bu işin onursuzluk olduğunun farkına vardınız. Barzaniler hakkında güzellemeler yapmadınız. Bundan kaçındınız. O zaman Barzaniler videolarınızı servis etmeyeceğini mi sanıyorsunuz? O günden sonra “Valla bizim bir suçumuz yok, Barzaniler bizi düşürdü“ demek sizi kurtarır mı sanıyorsunuz? Dememiz o ki, yol yakınken çıkın ortaya oynatıldığınız oyunu deşifre edin. Belki o zaman bu halk sizi af edebilir. Ama iş işten geçmeden bunu yapın.

Şunu da yardırgamıyoruz. Gayet normal karşılıyoruz. Milletini, ülkesini para ve rant karşılığı satan, sömürgecilerin tetikçiliğini meslek edinen, onlar adına Kürdistan halkını kontrol altında tutan zihniyet sahiplerinin fuhuşu sektörel bir araç olarak kullanması şaşırtıcı değildir. Tıpkı Barzanilerin yaptığı gibi. Fakat bunu Kürdlük adına yapmalarını da ihanet olarak görüyoruz. Bu ihaneti yapanları teşhir etmeyi de elden bırakmayacağız….

Yazımızı bitirirken şunuda ifade etmek istiyoruz. Parastın tarafından kullanılan kız-kadın meselesinde olduğu gibi Parastın’ın her işinde Türkiye ihtihbarat örgütü MİT’in parmağı vardır. MİT olaylara hakimdir. İnsanların zaaflarını biliyor. Zaaflı insanlarda kullanılmaya elverişlidir. MİT bunları çok iyi çalıştırıyor.

9 Şubat 2021

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu